Skip survey header
Boardman

Brand Compass -testidemo

0%

Tervetuloa testaamaan Brand Compass -mainearviointia!

brand_compass.jpgTämä on tiivistetty versio Brand Compass -mainearvioinnista ja tarkoitettu arvioinnin testaamista varten. Voit vastata kaikkiin kysymyksiin tai selata arviointia vastaamatta kysymyksiin. Tämä demo esittelee noin kolmasosan kaikista Brand Compass -arvioinnin lähes 90 kysymyksestä.


Hallituksen tärkein tehtävä on yrityksen arvon kasvattaminen. Maailman arvokkaimmat yritykset ovat myös oman alansa brändijohtajia.

Onko yrityksenne hallituksella ja johtoryhmällä sama, yhtenäinen käsitys maineen rakentamisesta? Onko yrityksellänne selkeä asiakaslupaus, jonka asiakkaat tuntevat? Onko hallituksella yhtenäinen käsitys siitä, mistä yrityksenne on tänään tunnettu ja mistä sen tulisi olla tunnettu kolmen vuoden päästä?

Onko organisaatiossanne yhtenäinen, kilpailijoista erottuva toimintatapa ja innostava yrityskulttuuri? Ovatko yrityksenne tuotteet ja palvelut laadukkaita, mutta liian monelle vielä tuntemattomia?

Hallitukselle suunnattu Brand Compass -prosessi antaa eväitä ja vastauksia näihin kysymyksiin kehittäessänne yrityksenne arvoa. Brand Compass -prosessiin voivat osallistua myös johtoryhmien jäsenet.

Sinut on kutsuttu mukaan vastaamaan ja osallistumaan Brand Compass -arviointiin, jonka tavoitteena on yrityksenne maineen rakentaminen ja arvon kasvattaminen. Vastaaminen vie noin 10-15 minuuttia. Vastaat nimettömänä.

Ystävällisin terveisin,

Boardman